Malatec 00020974-IS Cort

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Cort plaja, Trizand, cu protectie UV, husa, albastru si alb, 190x120x90 cm (00020974-IS)

119,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
artool.ro

Mai multe oferte

 

Cort plaja- Trizand- cu protectie UV- husa- albastru si alb- 190x120x90 cm (00020974-IS)

136,55 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
mercaton.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 119,00 RON

Descrierea produsului
Cort plaja, Trizand, cu protectie UV, husa, albastru si alb, 120x190x90 cmCaracteristici:
  • Protejeaza eficient impotriva soarelui excesiv atunci cand este utilizat la plaja sau la camping. Pe langa acest avantaj, trebuie mentionat faptul ca este foarte aerisit datorita materialului din care este realizat, ceea ce este extrem de important daca, de exemplu mergeti la plaja cu copiii si doriti sa le oferiti odihna si umbra in siguranta.
  • Va puteti depozita cu usurinta lucrurile in el, fara a va face griji ca geanta sau hainele vor fi acoperite cu nisip.
  • Este usor, cantareste mai putin de un kilogram, asa ca transportul nu va reprezenta niciodata o problema. Cu toate acestea, in ciuda greutatii sale reduse si a designului semi-deschis, cortul are o stabilitate perfecta.
  • Scheletul cortului este realizat din fire flexibile din fibra de sticla datorita carora, dupa ce il scoateti din husa, se desfasoara automat, instalandu-se in 2 secunde. Este o combinatie perfecta intre o umbrela si un paravan, dar este mult mai comod de utilizat si ocupa mult mai putin spatiu, ceea ce este important atunci cand impachetati bagajele.
  • Accesoriile incluse in pachest vor facilita asamblarea cortului. Cuiele speciale din set il vor ajuta sa isi mentina pozitia chiar si in timpul vantului puternic. In plus, setul include si o husa cu banda elastica datorita careia cortul pliat poate fi usor asigurat impotriva desfasurarii spontane. Acest aspect permite utilizarea in deplina siguranta a cortului si desfasurarea simpla. Husa are fermoar si manere care ajuta la transportarea cortului.
  • Foliile de tip plasa de pe peretii laterali sunt responsabile de aerisirea cortului in timp ce protejeaza impotriva insectelor cum ar fi tantarii sau mustele.
Specificatii:
  • Culoare: albastru, alb
  • Material: fibra de sticla, acoperire din polietilena (PE)
  • Lungime: 120 cm
  • Latime: 190 cm
  • Inaltime: 90 cm
  • Greutate: 0.9 kg
  • Dimensiuni cort pilat: 60x60x5 cm
Material: Polietilena#Fibra de sticla Material: Fibra de sticla#Polietilena Culoare: Alb#Albastru Culoare: Albastru#Alb Lungime: 120 cm Latime: 190 cm Numar colete: 0.1000000000


Denumiri similare la Cort Malatec 00020974-IS: 00020974 IS, 00020974IS


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.