vidaXL Cort camping, alb, 200x150x145 cm, fibră de sticlă (3054569)

122,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 122,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Cort

Cattara Zagor 2 (13353) Cort de la 125,66 RON Cattara Zagor 2 (13353) Cattara Bovec 2 (13355) Cort 219,48 RON Cattara Bovec 2 (13355) Husky Blum 2 Cort 220,00 RON Husky Blum 2 Cattara Zaton Cort 125,66 RON Cattara Zaton
Descrierea produsului
Numarul de locuri 2 persoane
Cort Dome Da
Cort tunel Nu
Cort Plaja Da
Numar de intrari 2
Veranda Nu
Inaltime maxima interioara 145 cm
Greutate 0.9 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest cort de camping este o bună combinație de stil și funcționalitate. Poate preveni pătrunderea țânțarilor, asigurând în același timp o circulație liberă a aerului pentru vacanțe în camping sau sejururi în zone tropicale. Fabricați din fibră de sticlă, stâlpii sunt robusti și durabili. Plasa fină a acestui cort de țânțari va ține departe gândacii și insectele enervante. Acest cort de greutate redusă poate fi instalat rapid și ușor, fără a fi necesare unelte. Pur și simplu conectați stâlpii din fibră de sticlă unii de alții și introduceți-i prin clapetele țesăturii. Apoi ridicați cortul și fixați-l în suport și este gata. Intrarea și ieșirea sunt ușoare și confortabile datorită celor 2 deschideri și fermoarelor integrate. Paravanul împotriva insectelor poate fi pliat în drumeții. Indiferent dacă vă aflați în vacanță în camping sau vă relaxați în casă și curte, luați cu dvs. acest produs pe care îl puteți folosi oriunde!
  • Culoare: Alb
  • Material: Fibră de sticlă, țesătură (poliester 100%)
  • Dimensiuni (asamblat): 200 x 150 x 145 cm (L x l x î)
  • Plasă: 225 ochiuri de plasă / inci pătrat
  • Cu două deschideri
  • Cu fermoare
  • Asamblare necesară: Da
  • Greutate: 0,6 kg


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.