vidaXL Iglu (92230/1/2) Cort

vidaXL Iglu (92230/1/2) Cort

de la 631,75 RON 9 oferte
 

vidaXL Cort camping tip iglu, 8 persoane, albastru, 650x240x190 cm (92230)

Oferte adiționale 2 Ascunde
631,75 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com
 

Cort camping tip iglu, 8 persoane, albastru, 650x240x190 cm (92230)

Oferte adiționale 2 Ascunde
635,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
eishop.ro
 

vidaXL Cort camping tip iglu, 8 persoane, verde, 650x240x190 cm (92231)

Oferte adiționale 2 Ascunde
648,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 631,75 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Cort

Hannah Rider 2 Cort de la 699,00 RON Hannah Rider 2 Pinguin Omega 4 (1564) Cort de la 2 285,00 RON Pinguin Omega 4 (1564) Trimm Eagle Cort de la 659,99 RON Trimm Eagle Easy Camp Galaxy 300 Cort de la 949,90 RON Easy Camp Galaxy 300
Descrierea produsului
Numarul de locuri 8 persoane
Cort Dome Nu
Cort tunel Da
Veranda Da
Greutate 9.3 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest cort de camping are o incapere spatioasa pentru pana la 8 persoane cu bagaje. Este perfect pentru campare in familie, cu copiii, sau pentru un week-end cu prietenii. Aceasta copertina de cort este confectionata dintr-o tesatura care permite trecerea aerului, din poliester de 180 T, cu invelis din PA, care ajuta la blocarea majoritatii razelor solare daunatoare. Impotriva murdariei si cresterii umiditatii solului, folia din material textil oxford din interior este cusuta strans de cort. Cadrul robust din fibra de sticla asigura stabilitate si durabilitate. Ambele laturi cu ferestre din plasa permit ventilatia cu aer proaspat si tin insectele la distanta. Usile cu fermoar faciliteaza accesul. Cortul include si tarusi de ancorare, pentru o stabilitate sporita in conditii de vant. Pachetul de livrare include geanta de calatorie pentru transport si depozitare usoara.
  • Culoare: Verde
  • Material: Material textil (100% poliester) cu invelis din PA, fibra de sticla
  • Dimensiuni: 650 x 240 x 190 cm (L x l x i)
  • Poate gazdui pana la 8 persoane
  • Ventilatie si aerisire buna
  • Usa cu fermoar si ferestre din plasa
  • Asamblare necesara: Da
  • Pachetul de livrare contine:
  • 1 x Cort de camping tip iglu
  • 33 x arus
  • 14 x Franghie
  • Greutate: 8,7 kg
ATENTIE: Termenul de livrare la acest produs este de 5-7 zile lucratoare. Daca achitati comanda online folosind cardul bancar termenul de livrare se reduce cu 2 zile !!! O parte foarte mare din comertul online este reprezentata de segmentul produselor pentru Casa si Gradina acest domeniu fiind intr-o crestere continua. In acest sens va propunem o gama foarte larga de articole ale celor mai importanti furnizori din Europa pe acest segment. Colectia "GartenMobel Dekor" cuprinde produse utile frumoase si de calitate importate din Uniunea Europeana respectand toate normele de siguranta si calitate ale UE. Scopul nostru este de a va facilita alegerea astfel incat sa puteti cumpara cel mai bun produs pentru nevoile dvs. sa puteti gasi produsul care combina cel mai bine in sine toate caracteristicile pe care le doriti de la functionalitate la performante si la cel mai bun pret in comparatie cu o calitate buna. Tot mai multi dintre noi iubesc iarba naturala verde curtea si gradina iar un decor al acestora pe placul fiecaruia va transforma gradina intr-o oaza linistita va permite sa va relaxati si sa va reincarcati bateriile. Pentru unii gradina este o mica bucata de vacanta si ii ajuta sa scape din viata de zi cu zi uneori stresanta. Multitudinea de articole pe care le gasiti in acest catalog fac ca singura limitare in ceea ce priveste decorarea si utilitatea gradinii sau a curtii sa fie doar imaginatia dvs. Gradina casei tale este o adevarata comoara chiar si atunci cand nu-ti dai seama. Ea este decorativa si utilitara in egala masura si pune in valoare priceperea si pasiunea celui care o ingrijeste.


Denumiri similare la Cort vidaXL Iglu (92230/1/2): Iglu 92230 1 2, Iglu9223012, Iglu (9 2 230/1/ 2)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.