vidaXL Cort de camping pentru 8 persoane, portocaliu, impermeabil (94718)

895,39 RON
In stoc
spre magazin »
orlandokids.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Cort

MSR Mutha Hubba NX Cort 3 269,90 RON MSR Mutha Hubba NX vidaXL 190T Taffeta 6 (94412) Cort 0,00 RON vidaXL 190T Taffeta 6 (94412) vidaXL 94724 Cort 913,54 RON vidaXL 94724 Pinguin Nimbus 4 (3580) Cort de la 2 380,00 RON Pinguin Nimbus 4 (3580)
Descrierea produsului
Cort Dome Da
Cort tunel Nu
Cort Plaja Nu
Cort de pescuit Nu
Numar de intrari 2
Veranda Nu
Inaltime maxima interioara 182 cm
Greutate 9.2 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Acest cort de camping cu un aspect modern vă protejează de vremea neplăcută și oferă un loc confortabil pentru aventuri, oriunde. Design complet impermeabil: Acest cort de camping, realizat din poliester cu un strat de PU, este impermeabil și rezistent la vânt. Cusăturile lipite previn în mod eficient infiltrarea apei de ploaie, în timp ce folia de sol rezistentă ajută la menținerea unui interior uscat și confortabil. Configurare și demontare ușoară: Montarea și demontarea cortului este ușoară, datorită stâlpilor din fibră de sticlă, extrem de flexibili și ușori, și a sistemului convenabil de conectare prin pin și inel. Acces ușor: Ușa cu fermoar permite accesul ușor. Îl puteți rula și fixa cu elementele de fixare a ușii. De asemenea, permite pătrunderea aerului și oferă lumină naturală amplă. Acces convenabil la cablul electric: E-portul vă permite să conectați cu ușurință un prelungitor, de la o sursă de alimentare externă, la cortul dvs. Ușor și portabil:...

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.